Grecia trebuie să reducă cheltuielile cu 3,2 miliarde euro în acest an

Postat la 08 februarie 2012 10 afişări

Grecia trebuie să reducă cheltuielile bugetare cu 3,2 miliarde de euro, în acest an, pentru ca UE, Banca Centrală Europeană (BCE) şi FMI să aprobe al doilea program de salvare financiară.

Troica internaţională şi guvernul elen au convenit până în prezent reducerea cheltuielilor cu circa 2,5 miliarde de euro şi trebuie găsite soluţii pentru economisirea altor 700 de milioane de euro, a relatat Ta Nea, fără să precizeze sursa informaţiilor, potrivit publicaţiei elene Ta Nea. Guvernul a convenit restrângerea cheltuielilor în domeniul sănătăţii şi al farmaciilor cu 1,1 miliarde de euro, în cel al apărării cu 300 milioane euro, în timp ce investiţiile de stat vor fi tăiate cu 400 de milioane de euro. Alte 650 de milioane de euro vor fi economisite prin reducerea subvenţiilor şi a altor costuri.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grecia,
cheltuieli,
bce,
fmi
/actualitate/grecia-trebuie-sa-reduca-cheltuielile-cu-3-2-miliarde-euro-in-acest-an-9214598
9214598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.