Grecia este in "stare de razboi" pentru a-si mentine capacitatea de imprumut

Postat la 20 martie 2010 9 afişări

Premierul grec, George Papandreou, a afirmat vineri ca tara sa se afla in "stare de razboi" pentru a-si mentine capacitatea de imprumut si ca Guvernul socialist a fost "fortat" din acest motiv sa ia "masurile cele mai dure" adoptate vreodata in Grecia.

"Am fost fortati sa luam masurile cele mai dure, care nu au mai fost luate niciodata de un Guvern in aceasta tara", a declarat Papandreou, in fata unui congres sindical reunit la Salonic. "Am facut asta pentru ca lucrurile au atins un punct critic (...), am ajuns foarte aproape de a fi incapabili sa ne imprumutam", a explicat el. Aceasta este o situatie pe care "vrem sa o evitam cu orice pret", a adaugat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
criza,
Grecia,
imobiliar,
banci,
locuinte
/actualitate/grecia-este-in-stare-de-razboi-pentru-a-si-mentine-capacitatea-de-imprumut-5761411
5761411
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.