Grecia: A patra zi de PROTESTE la radio-televiziunea publică, după închiderea sa

Postat la 14 iunie 2013 53 afişări

Sute de angajaţi ai radio-televiziunii publice ERT, închisă în mod intempestiv marţi, printr-o decizie a partidului condus de premierul conservator Antonis Samaras, care a intrat în dezacord cu partidele de coaliţie, continuă să ocupe sediul din Atena al instituţiei, vineri, a patra zi consecutiv.

Grecia: A patra zi de PROTESTE la radio-televiziunea publică, după închiderea sa

 "Vom continua să ocupăm sediul până la redeschiderea ERT şi până la retragerea actului legislativ prin care radio-televiziunea a fost închisă", a declarat, pentru AFP, Nikos Tsimpidas, un reprezentant al sindicatului angajaţilor radio-televiziunii publice din Grecia.

După întreruperea emisiei ERT marţi seară, ca urmare a deciziei guvernamentale semnate doar de premierul conservator Antonis Samaras şi de ministrul elen de Finanţe Yannis Stournaras, angajaţii ERT şi câteva mii de persoane s-au adunat în sediul central al radio-televiziunii din Atena.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grecia-a-patra-zi-de-proteste-la-radio-televiziunea-publica-dupa-inchiderea-sa-10968279
10968279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.