Gray: Rapoartele CE sunt corecte si obiective si nu exista nimic de adaugat la prezentarea deja facuta

Postat la 22 iulie 2010 21 afişări

Rapoartele pe care CE le-a prezentat au fost obiective si corecte, a declarat Mark Gray, purtator de cuvant al Comisiei Europene, in replica la criticile din partea Presedintiei Romaniei.

"Nu exista nimic de adaugat la prezentarea care a fost deja facuta", a spus Mark Gray, purtator de cuvant al Comisiei Europene, intrebat care este reactia Executivului european fata de criticile lansate de presedintele Traian Basescu fata de continutul raportului CE privind Romania. "Rapoartele pe care le-am prezentat sunt obiective si corecte", a adaugat el.

Comisia Europeana a dat publicitatii, marti, cel de al patrulea raport anual de la crearea MCV cu privire la stadiul procesului de reforma, document ce cuprinde o analiza a situatiei din justitie si recomandari privind urmatoarele masuri care trebuie luate in domeniu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
raport,
CE,
Basescu,
justitie,
reactii
/actualitate/gray-rapoartele-ce-sunt-corecte-si-obiective-si-nu-exista-nimic-de-adaugat-la-prezentarea-deja-facuta-6672197
6672197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.