Grăsuţul de care s-a îndrăgostit America - reclama genială a celor de la Nike

Postat la 03 august 2012 52 afişări

Cel mai recent clip publicitar al companiei Nike iese din zodia atleţilor musculoşi şi fetelor zvelte şi foloseşte un copil de 12 ani din Ohio care aleargă în mijlocul pustietăţii.

Alergătorul are 12 ani şi se numeşte Nathan Sorrell şi trăieşte în localitatea London din Ohio; are cam 90 de kilograme şi este înalt de 1,6 metri. Are (avea?!) 266 de prieteni pe Facebook şi îi plac Lil Wayne, AC/DC şi Seinfeld. În prezent încearcă să slăbească, caz în care va fi eroul unui nou clip publicitar. Clipul a fost realizat de agenţia Wieden Kennedy; este filmat "din prima" şi nu a mai fost supus niciunei editări.

Pe de altă parte, regasim în clipul cu Nathan ceva din clipul "The road" <creat> de Mel Gibson în filmul "What Woman Want" din anul 2000.

Vezi aici videoclipul, disponibil pe YouTube.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grăsuţ,
America,
Nike
/actualitate/grasutul-de-care-s-a-indragostit-america-reclama-geniala-a-celor-de-la-nike-9918929
9918929
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.