Grapini: Vreau să fiu o mamă bună pentru toate domeniile pe care le coordonez

Postat la 11 ianuarie 2013 21 afişări

Ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediul de Afaceri, Maria Grapini, a declarat vineri că vrea să fie o "mamă bună" pentru toate domeniile pe care le coordonează şi că îşi doreşte ca presa să se intereseze şi de IMM-uri şi mediul de afaceri, nu doar de turism.

"Vreau să fiu o mamă bună pentru toate domeniile pe care le coordonez. De când am venit am fost întrebată doar de turism. Turismul este doar un sector, dar nu e pe primul loc în PIB, IMM-urile sunt în toate domeniile. Nu vreau să neglijez turismul, care are un potenţial mare, dar ar fi bine să mă întrebaţi şi depre IMM şi mediul de afaceri", a spus Grapini într-o conferinţă de presă.

Ea arătat că miercuri va fi aprobată ordonanţa de reorganizare a ministerului, care va funcţiona după această dată sub denumirea de Ministerul Economiei, cu atribuţii egale pentru cele trei portofolii - Energie, Economie, respectiv IMM, Turism şi Mediul de Afaceri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grapini,
domenii,
mamă
/actualitate/grapini-vreau-sa-fiu-o-mama-buna-pentru-toate-domeniile-pe-care-le-coordonez-10453392
10453392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.