Grapini vrea să schimbe legislaţia în domeniul balnear, pe care îl consideră o prioritate

Postat la 15 martie 2013 23 afişări

Ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, vrea să schimbe legislaţia în domeniul turismului balnear şi să protejeze astfel resursele naturale, pe care le consideră elemente de unicitate ale României.

Grapini vrea să schimbe legislaţia în domeniul balnear, pe care îl consideră o prioritate

 "Încă înainte de a şti că turismul intră în portofoliul meu, ca simplu cetăţean sufeream că în România turismul balnear a fost abandonat. Chiar cred că turismul balnear trebuie să fie o prioritate. Doresc să pun în evidenţă şi să prioritizez unele proiecte. Marţi mă întâlnesc cu ministrul Sănătăţii pentru a stabili ce putem să facem pentru turismul balnear", a spus Grapini vineri la un seminar.

Ea a afirmat că a revăzut toată legislaţia din domeniu împreună cu ministrul Sănătăţii şi că este necesară schimbarea câtorva legi şi ordonanţe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-vrea-sa-schimbe-legislatia-in-domeniul-balnear-pe-care-il-considera-o-prioritate-10670225
10670225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.