Grapini, în urma controlului la Mareea: Toată răspunderea îi revine firmei de transport

Autor: Liviu Iancu Postat la 26 iunie 2013 46 afişări

Mareea nu are nicio vină în cazul accidentului din Muntenegru, iar toate obligaţiile revin firmei de transport, sunt concluziile care reies în urma controlului făcut marţi de Autoritatea Naţională pentru Turism la sediul din Bucureşti al Mareea, a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul Maria Grapini.

Mareea nu are nicio vină în cazul accidentului din Muntenegru, iar toate obligaţiile revin firmei de transport, sunt concluziile care reies în urma controlului făcut marţi de Autoritatea Naţională pentru Turism la sediul din Bucureşti al Mareea, a declarat agenţiei MEDIAFAX ministrul Maria Grapini. "Agenţia nu are nicio vină. Toate obligaţiile şi toată răspunderea în cazul unui accident revin, prin contract, firmei de transport", a spus Grapini. Autoritatea Naţională pentru Turism a declanşat două acţiuni de verificare a agenţiilor de turism Mareea şi Gregory Tour, implicate în incidentul petrecut in Muntenegru.

"În urma verificărilor efectuate la SC Mareea Comtur SRL, la punctul de lucru situat in şoseaua Stefan cel Mare, reprezentanţii ANT au constatat că agenţia funcţiona cu licenţa de turism expirată. Acest lucru reprezintă contravenţie şi a fost sancţionată cu suma de 20.000 lei, conform prevederilor legale în vigoare. Referitor la acest aspect, Autoritatea Naţională pentru Turism va sesiza organele abilitate cu privire la aspectele ce depăşesc aria sa de competenţă. La acest punct de lucru a fost încheiat un singur contract de comercializare a serviciilor turistice, cu una din persoanele implicate în incidentul din Muntenegru", se arată într-un comunicat transmis de ANT.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAREEA,
CONTROL,
/actualitate/grapini-in-urma-controlului-la-mareea-toata-raspunderea-ii-revine-firmei-de-transport-11024197
11024197
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.