Grapini, despre mandatul de ministru: A fost o experienţă dură pentru mine

Postat la 07 martie 2014 34 afişări

Fostul ministru delegat pentru IMM şi Turism Maria Grapini a declarat vineri, într-o conferinţă, că funcţia pe care a ocupat-o a fost o experienţă dură pentru ea şi că vrea ca în cazul în care va fi europarlamentar să aducă foarte repede în ţară informaţiile de la Bruxelles.

Grapini, despre mandatul de ministru: A fost o experienţă dură pentru mine

 Grapini a fost însoţită la conferinţă de Florin Jianu, succesorul ei în funcţie, care, după un scurt discurs, i-a dat cuvântul, adresându-i-se cu "doamna Maria".

Grapini a prezentat un raport al realizărilor pe care l-a făcut public şi la finalul anului trecut şi şi-a exprimat câteva regrete legat de mici neputinţe, puţine, de altfel, în comparaţie cu realizările.

"A fost o experienţă dură pentru mine, am avut foarte multe ambiţii, câteva am reuşit să le pun în practică, nu toate. Sunt conştientă că viteza de lucru în administraţiile publice, în orice ţară, nu este aceeaşi cu cea din mediul privat, însă nu regret această experienţă şi sper să-mi folosească mai departe în programul şi proiectul pe care-l am, să prezint România la Parlamentul European", a spus Grapini.

Ea a mărturisit că vrea, ca parlamentar, să facă ceea ce nu s-a făcut până acum, şi anume să aducă foarte repede informaţia în ţară. Odată informaţia primită, România va putea să o valorifice încă din faza de proiect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-despre-mandatul-de-ministru-a-fost-o-experienta-dura-pentru-mine-12216526
12216526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.