Grapini: Am observat un "dezechilibru" între interesele publice şi cele private

Postat la 15 iulie 2013 39 afişări

Ministrul delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a declarat luni că a constatat un "dezechilibru" între interesele publice şi cele private şi că va căuta, împreună cu reprezentanţii altor ministere, modalităţi de reducere a fiscalităţii pentru IMM-uri.

Grapini: Am observat un "dezechilibru" între interesele publice şi cele private

 "Am constatat un dezechilibru între interesele publice şi cele private. Am încercat un echilibru, pentru că nu putem trăi doar cu vise. Am ajuns, după 23 de ani, să avem un mediu de afaceri neetic şi plin de inechităţi. (...) Vrem un mediu de afaceri echitabil şi predictibil", a afirmat Grapini într-o conferinţă.

Ea a spus că va căuta, alături de ministerele Economiei, Finanţelor Publice, Bugetului şi Marilor Proiecte, modalităţi de reducere a "nenorocitei poveri fiscale pe IMM-uri".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grapini-am-observat-un-dezechilibru-intre-interesele-publice-si-cele-private-11123681
11123681
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.