GRAPH SEARCH de la Facebook arhivează fiecare căutare a utilizatorilor. Cum poţi evita ca altcineva să vadă ce ai căutat

Postat la 17 ianuarie 2013 10 afişări

Graph Search, noul serviciu lansat de reţeaua de socializare Facebook, menit să acţioneze precum un motor de căutare pentru utilizatorii reţelei, dispune de o setare care arhivează fiecare căutare a userilor.

Pentru moment Graph Search se află încă în variantă beta, utilizatorii Facebook fiind încurajaţi să se înscrie pe o listă de aşteptare pentru a putea accesa acest nou serviciu.

În cadrul prezentării care a avut loc în urmă cu două zile în Statele Unite ale Americii, Mark Zuckerberg, unul dintre fondatorii Facebook şi actual preşedinte al Consiliului de administraţie, a explicat că acest nou serviciu va ţine cont de criteriul respectării dreptului la viaţă privată, afişând doar rezultate de conţinut de pe Facebook care sunt distribuite şi sunt accesibile utilizatorului ce efectuează căutarea.

Cu toate acestea, Graph Search dispune de o opţiune de arhivare prin care a salvat fiecare căutare făcută în cadrul reţelei Facebook de fiecare utilizator în parte, începând din septembrie 2012 şi până în prezent, notează huffingtonpost.com.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Facebook,
utilizatori,
arhivează
/actualitate/graph-search-de-la-facebook-arhiveaza-fiecare-cautare-a-utilizatorilor-cum-poti-evita-ca-altcineva-sa-vada-ce-ai-cautat-10483026
10483026
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.