GRAFICUL SĂPTĂMÂNII: Estul cel lipsit de noroc

Postat la 14 octombrie 2012 29 afişări

Rezultatele barometrelor Ifo Business Clock (estimări trimestriale ale institutului german Ifo privitoare la percepţia ciclurilor economice) pentru Europa de Est au sugerat pe parcursul anului că investitorii pot miza pe o redresare macroeconomică decisivă a zonei în ansamblu, însă acum percepţia a devenit din nou negativă, iar investitorii mizează pe reîntoarcerea la o fază de recesiune.

Dintre celelalte pieţe emergente, în aceeaşi situaţie se mai află doar Coreea de Sud, în timp ce restul sunt ori în faza de încetinire a creşterii (Rusia, Brazilia, China, India) ori în cea de expansiune (Turcia, Indonezia), ori în relativă stagnare (Mexic).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-saptamanii-estul-cel-lipsit-de-noroc-10197668
10197668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.