GRAFICUL care explică cum ar putea dispărea Facebook. Cine pune în pericol cea mai mare reţea de socializare din lume

Autor: Ştefan Stan Postat la 04 aprilie 2013 20 afişări

GRAFICUL care explică cum ar putea dispărea Facebook. Cine pune în pericol cea mai mare reţea de socializare din lume

Este posibil ca în curând să fim martori la fragmentarea celor mai mari reţele de socializare, o piaţă dominată de Facebook. Facebook a înlăturat ameninţarea Instagram prin achiziţionarea companiei, însă cumpărarea competiţiei nu va fi mereu posibilă, scrie Business Insider.

Lumea tehnologiei este speriată de adolescenţi, companiile hi-tech fiind disperate să atragă atenţia tinerilor, ştiind că aceştia vor modela viitorul industriei.

Adolescenţii sunt atraşi de servicii mobile care înlătură tot mai multe caracteristici care stau la baza Facebook.

Momentan, postările simultane prin intermediul mai multor reţele de socializare (cross-posting) sunt un mijloc de atenuare a competiţiei, totuşi, având în vedere valurile recente de conflicte dintre reţelele de socializare, nu trebuie să privim cross-postingul ca un fenomen ce va fi mereu permis. De exemplu, postările făcute pe Tumblr şi Pinterest pot fi automat trecute prin Facebook, precum şi cele din Twitter sau Kik şi multe altele.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/graficul-care-explica-cum-ar-putea-disparea-facebook-cine-pune-in-pericol-cea-mai-mare-retea-de-socializare-din-lume-10713043
10713043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.