GOOGLE propune modificarea paginii de căutare. Cum se va schimba interfaţa

Postat la 25 aprilie 2013 22 afişări

Google propune modificarea paginii sale de căutare, astfel încât serviciile sale proprii să fie diferenţiate de cele ale companiilor concurente, timp de cinci ani, pentru închiderea unei investigaţii antitrust a Comisiei Europene.

GOOGLE propune modificarea paginii de căutare. Cum se va schimba interfaţa

 Proprietarul celui mai utilizat motor de căutare din lume a propus să diferenţieze serviciile proprii de căutare de alte linkuri nou create, către trei servicii de căutare concurente, plasate vizibil, potrivit unui comunicat al CE, transmite Bloomberg.

Google va oferi tuturor site-urilor posibilitatea de a nu permite includerea conţinutului lor în serviciile sale specializate, asigurând în acelaşi timp că decizia nu va afecta poziţia acestor site-uri în rezultatele motorului său general de căutare.

Site-urile specializate de căutare concentrate pe căutarea de produse sau pe interogări cu caracter local vor putea să marcheze anumite categorii de informaţii astfel încât acestea să nu fie înregistrate sau folosite de Google.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-propune-modificarea-paginii-de-cautare-cum-se-va-schimba-interfata-10799607
10799607
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.