Google lucrează la un smartwatch care să concureze cu Samsung sau Apple

Autor: Marius Oncu Postat la 25 martie 2013 25 afişări

Divizia Android a Google lucrează la un ceas inteligent, pentru a intra pe o piaţă vizată atât de Apple şi Samsung, liderii pieţei de smartphone, cât şi companii mai mici din sectorul IT, potrivit Financial Times.

Google lucrează la un smartwatch care să concureze cu Samsung sau Apple

Divizia Android a Google lucrează la un ceas inteligent, pentru a intra pe o piaţă vizată atât de Apple şi Samsung, liderii pieţei de smartphone, cât şi companii mai mici din sectorul IT, potrivit Financial Times. Smartwatch-ul Google este dezvoltat de divizia Android a companiei americane. Faptul că produsul este dezvoltat de divizia Android şi nu de X Lab, responsabilă cu unele dintre cele mai deosebite proiecte ale companiei, înseamnă că Google ia în calcul introducerea acestuia în producţia de serie mai rapid, notează portalul CNET citând Financial Times. Google a depus în 2011 o cerere pentru un „smart watch“. Patentul menţionează un ecran format din două părţi şi o interfaţă interactivă pentru utilizatori.  

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
apple,
samsung,
android
/actualitate/google-lucreaza-la-un-smartwatch-care-sa-concureze-cu-samsung-sau-apple-10689266
10689266
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.