Google face echipa cu Intel

Postat la 14 septembrie 2011 7 afişări

Google face un pas mare inainte si incheie un parteneriat cu arhicunoscutul producator de componente IT, Intel, ale carui procesoare le vom vedea in curand in dispozitivele cu sistem de operare Android.

In urma unui comunicat oficial din partea CEO Intel, Paul Otellini, s-a anuntat parteneriatul intre Google si Intel, menit sa accelereze intrarea companiei producatoare de componente IT pe piata smartphone-urilor.

"Calculatoarele se afla intr-o stare continua de evolutie" a spus Otellini, "imensa cerere pentru dispozitive client cu putere de procesare din ce in ce mai mare fiind o oportunitate semnificativa pentru industrie. Intel este inovatoare si conlucreaza cu partenerii nostri pentru a oferi experiente de calcul care sunt mai mobile, sigure si fara probleme".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
Intel,
echipa
/actualitate/google-face-echipa-cu-intel-8748215
8748215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.