Google, dată în judecată de peste 100 de persoane, pentru monitorizarea telefoanelor şi computerelor

Autor: Anca Barbulescu Postat la 03 februarie 2013 8 afişări

Compania de internet americană Google a fost dată în judecată de peste o sută de persoane din Marea Britanie, care o acuză de monitorizarea în secret a computerelor şi telefoanelor lor mobile.

Peste 100 de utilizatori de produse Apple cer despăgubiri, a căror valoare nu a fost făcută publică, într-un proces în care Google este acuzat că le-a spionat telefoanele şi computerele pentru a avea acces la datele lor personale, informează dailymail.co.uk.

Unii dintre reclamanţi spun că s-au simţit "hărţuiţi" după ce au fost bombardaţi cu apeluri şi e-mail-uri conţinând reclame la diverse mărci de haine, publicaţii, bănci etc. ce se regăseau pe site-urile accesate de ei de pe iPhone, iPad sau laptop.

Reclamanţii mai spun că este posibil ca până la zece milioane de persoane să fi căzut victime şi mai cred că procesul împotriva Google ar putea fi unul dintre cele mai răsunătoare din istoria Marii Britanii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
judecată,
monitorizare telefoane
/actualitate/google-data-in-judecata-de-peste-100-de-persoane-pentru-monitorizarea-telefoanelor-si-computerelor-10540284
10540284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.