Google are a doua mare reţea de socializare, cu 350 de milioane de utilizatori

Autor: Ştefan Stan Postat la 01 mai 2013 23 afişări

Google Plus îşi păstrează a doua poziţie în clasamentul reţelelor de socializare, cu o rată de creştere de 33%, având un număr de 359 de milioane de utilizatori activi, conform GlobalWebIndex, o companie care se ocupă cu studiul pieţei, scrie Business Insider.

Google are a doua mare reţea de socializare, cu 350 de milioane de utilizatori

Google Plus îşi păstrează a doua poziţie în clasamentul reţelelor de socializare, cu o rată de creştere de 33%, având un număr de 359 de milioane de utilizatori activi, conform GlobalWebIndex, o companie care se ocupă cu studiul pieţei, scrie Business Insider. GlobalWebIndex este o companie cu sediul în Londra, care monitorizează folosirea serviciilor pe internet prin studii efectuate în 31 de ţări, pe un eşantion anual de 120.000 de utilizatori. Creşterea reţelei de socializare este strâns legată de eforturile făcute de Google pentru a construi o structură complexă, în care toate serviciile, inclusiv cele de căutare, YouTube sau Hărţi, să fie accesibile printr-o singură autentificare pe contul Google.  

Google Plus rămâne încă mult în spatele Facebook. Mark Zuckerberg, fondatorul celei mai mari reţele de socializare, susţinea anul trecut că peste un milliard de utilizatori frecventează platforma Facebook, însă conform raportului GlobalWebIndex, reţeaua de socializare are 701 de milioane de utilizatori activi. Twitter are o rată de creştere mai mare decât Gogole Plus, de 44%, ajungând la 297 de milioane de utilizatori în 2013, faţă de 206 milioane în iunie, anul trecut.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
utilizatori,
retele sociale
/actualitate/google-are-a-doua-mare-retea-de-socializare-cu-350-de-milioane-de-utilizatori-10829321
10829321
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.