Google ar putea lansa propria reţea de magazine

Autor: Anca Dumitrescu Postat la 18 februarie 2013 20 afişări

Google ar putea deschide magazine în Statele Unite până la sfârşitul acestui an pentru a-şi îmbunătăţi profilul în rândul cumpărătorilor pentru produse precum aparatele Google Nexus şi Chromebooks, relatează MarketWatch.

Google ar putea deschide magazine în Statele Unite până la sfârşitul acestui an pentru a-şi îmbunătăţi profilul în rândul cumpărătorilor pentru produse precum aparatele Google Nexus şi Chromebooks, relatează MarketWatch. Astfel, Google ar putea deschide magazine în principalele zone metropolitane din SUA înainte de sezonul viitor al sărbătorilor de iarnă. Compania operează deja Chrome Stores în interiorul magazinelor Best Buy. Microsoft deschide la rândul său magazine, în timp ce directorul general al Apple, Tim Cook, a făcut declaraţii privind extinderea agresivă a prezenţei companiei pe piaţa de retail la o conferinţă organizată recent de banca Goldman Sachs.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
reţea de magazine
/actualitate/google-ar-putea-lansa-propria-retea-de-magazine-10570344
10570344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.