Google: Android câştigă războiul în faţa Apple

Postat la 12 decembrie 2012 14 afişări

Sistemul de operare Android, al Google, îşi extinde avansul în faţa Apple pe piaţa de software pentru telefoane mobile într-un ritm comparabil cu expansiunea Microsoft în anii '90, a declarat preşedintele Google, Eric Schmidt.

Explozia cererii pentru telefoane cu Android ajută Google să-şi majoreze cota de piaţă în detrimentul altor producători de software, a afirmat Schmidt, citat de Bloomberg.

Android a avut o cotă de piaţă de 72% în trimestrul al treilea, comparativ cu 14% în cazul Apple, potrivit firmei de cercetare Gartner.

În fiecare zi sunt activate peste 1,3 milioane de dispozitive mobile cu sistem de operare Android, a spus preşedintele Google.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google,
Android,
război,
Apple
/actualitate/google-android-castiga-razboiul-in-fata-apple-10387843
10387843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.