Google a lansat o nouă aplicaţie de hărţi pentru iPhone şi iPad

Postat la 14 decembrie 2012 18 afişări

Google a lansat o nouă aplicaţie de hărţi pentru iPhone, iPad şi alte aparate cu sistem de operare iOS, reintroducând un instrument popular pe care Apple îl înlocuise în septembrie cu un produs propriu care a dezamăgit utilizatorii, relatează Blooomberg.

Aplicaţia Google este gratuită şi disponibilă în peste 40 de ţări şi în 29 de limbi, a anunţat compania. Iniţiativa Google a fost în mare parte aşteptată după ce Apple a renunţat la propriul soft de hărţi. Prima aplicaţie de hărţi a Google a fost un element esenţial încă de la lansarea iPhone în 2007. Apple a fost intens criticată pentru rezultatele inexacte ale aplicaţiei proprii de hărţi, pentru rutele care au făcut utilizatorii să se rătăcească şi pentru informaţiile insuficiente oferite, iar directorul general Tim Cook a fost nevoit să ceară scuze clienţilor.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tehnologie,
google,
harti,
ipad,
iphone
/actualitate/google-a-lansat-o-noua-aplicatie-de-harti-pentru-iphone-si-ipad-10392386
10392386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.