Goldman Sachs a redus estimarea privind creşterea economiei SUA în acest an

Postat la 23 august 2011 14 afişări

Goldman Sachs a redus estimarea privind creşterea economiei Statelor Unite în acest an, în urma semnelor evidente că ritmul redresării a încetinit, transmite Bloomberg.

Economia SUA va avansa cu 1,5% în acest an, sub ritmul de 1,7% anticipat anterior de bancă, potrivit analiştilor Goldman Sachs. Banca anticipează pentru trimestrul al treilea o creştere economică de 1%, urmată de 1,5% în cel de-al patrulea, sub estimarea anterioară de 2%, pentru ambele intervale.

Potrivit datelor Rezervei Federale, activităţile de producţie din Philadelphia şi New York s-au contractat în august, iar indicele privind încrederea populaţiei în economie, calculat de Thomson Reuters/University of Michigan, a scăzut la cel mai redus nivel din ultimele trei decenii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
goldman sachs,
crestere,
economie
/actualitate/goldman-sachs-a-redus-estimarea-privind-cresterea-economiei-sua-in-acest-an-8642054
8642054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.