Gigi Becali rămâne cu marca "Steaua". Tribunalul Bucureşti a respins cererea Clubului Sportiv al Armatei de anulare a mărcii

Postat la 17 aprilie 2012 15 afişări

Gigi Becali rămâne cu marca "Steaua", după ce Tribunalul Bucureşti a respins, marţi, cererea Clubului Sportiv al Armatei de anulare a mărcii, decizia nefiind definitivă. Decizia instanţei poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

În mai 2011, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a cerut judecătorilor Tribunalului Bucureşti anularea mărcii Steaua, aflată din anul 2003 în proprietatea societăţii Fotbal Club Steaua Bucureşti SA, afirmând, totodată, că FC Steaua are datorii de 250.000 de euro, reprezentând chiria neachitată din ultima perioadă. Totuşi, CSA Steaua şi-a exprimat disponibilitatea de a ceda arena şi terenurile de antrenament grupării patronate de Gigi Becali, cu condiţia să fie achitate toate datoriile, de aproximativ 250.000 de euro.

Judecarea cererii Clubului Sportiv al Armatei, care nu este de acord ca sigla simbol a clubului să fie cesionată unei grupări private, a început în septembrie 2011, la Tribunalul Bucureşti, procesul fiind încheiat în 10 aprilie 2012.

Becali anunţa, anul trecut, că Steaua va reveni pe Complexul Sportiv din Bulevardul Ghencea doar dacă îi va fi cedat stadionul pentru o perioadă lungă de timp, în schimbul unei sume modice, iar el să investească în modernizarea acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
"Steaua",
marca,
Clubului Sportiv al Armatei
/actualitate/gigi-becali-ramane-cu-marca-steaua-tribunalul-bucuresti-a-respins-cererea-clubului-sportiv-al-armatei-de-anulare-a-marcii-9534821
9534821
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.