Gigi Becali le-a spus lui Virgil Becali şi Ionuţ Luţu să îi angajeze alţi avocaţi

Postat la 19 iunie 2013 83 afişări

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat nemulţumit de amânarea dosarului în care cere contopirea pedepselor şi le-a cerut unor apropiaţi ai săi, mai precis lui Virgil Becali şi lui Ionuţ Luţu, să îi angajeze avocaţi care să ştie ce acte îi trebuie la dosar.

Gigi Becali le-a spus lui Virgil Becali şi Ionuţ Luţu să îi angajeze alţi avocaţi

 După termenul de miercuri de la Tribunalul Bucureşti, la care s-a decis judecarea cauzei în 27 iunie, Becali a comentat în direcţia apărătorilor săi, nemulţumit de amânare. "Hai să ne plimbăm cu maşina", a spus el, cu referire la drumurile pe ruta închisoare-instanţă şi la timpul pierdut până la pronunţare.

Ulterior, finanţatorul Stelei le-a cerut vărului Virgil Becali şi fostului fotbalist Ionuţ Luţu, în prezent angajat al său, să îi angajeze avocaţi care să ştie ce acte îi trebuie la dosar.

La termenul de miercuri, Gigi Becali a fost reprezentat în instanţă de trei avocaţi, doi dintre aceştia fiind Bogdan Vlad şi Bogdan Bărbuceanu.

Cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali va fi judecată în 27 iunie, a decis, miercuri, Tribunalul Bucureşti, care a stabilit că la dosar trebuie ataşate fişa de cazier judiciar a finanţatorului Stelei şi copii după minutele instanţelor care l-au condamnat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gigi-becali-le-a-spus-lui-virgil-becali-si-ionut-lutu-sa-ii-angajeze-alti-avocati-10984941
10984941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.