Gigi Becali, încă 6 luni în plus în închisoare

Postat la 27 iunie 2013 87 afişări

Tribunalul Bucureşti a decis, joi, după ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, să îi aplice acestuia un spor de şase luni de închisoare, finanţatorul Stelei având astfel o condamnare de trei ani şi jumătate de detenţie.

Gigi Becali, încă 6 luni în plus în închisoare

 Instanţa a admis în parte solicitarea procurorului Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de aplicare a unui spor de un an de închisoare.

Avocaţii lui Becali au precizat, pentru MEDIAFAX, că decizia tribunalului nu este definitivă şi va fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Cererea lui Becali a vizat contopirea pedepselor din condamnările definitive primite în dosarele sechestrării de persoane, schimbului de terenuri cu MApN şi "Valiza".

Procurorul DNA a arătat joi, la Tribunalul Bucureşti (TB), că Becali a comis o pluralitate de infracţiuni, cu grad ridicat de pericol şi în participaţie penală cu un anturaj infracţional, astfel că se impune aplicarea unui spor de pedeapsă de un an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gigi-becali-inca-6-luni-in-plus-in-inchisoare-11036441
11036441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.