Gheorghiţă anunţă liste de aşteptare pentru vaccinare anti-Covid

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 martie 2021 42 afişări

Din data de 15 martie cei care vor dori să se vaccineze într-un anumit centru vor avea la dispoziţie o listă de aşteptare şi vor fi notificaţi prin SMS şi e-mail când se eliberează locuri, a anunţat, marţi, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-Covid, Valeriu Gheorghiţă.

Gheorghiţă anunţă liste de aşteptare pentru vaccinare anti-Covid

„Lista de aşteptare va fi disponibilă în platforma de programare din 15 martie. Modalitatea de înscriere rămâne similară cu programarea derulată până la acest moment. Fiecare persoană va alefge un centru de vaccinare. În momentul în care în respectivul centru vor fi locuri dispobibile persoana va fi notificată prin SMS şi e-mail şi va avea la dispoziţie acel loc liber pentru 24 de ore pentru a confirma programarea”, transmite Valeriu Gheorghiţă.

El spune că următoarea etapă este simplă

„Doar va salva şi va confirma că doreşte programarea în respectivul centru de vaccinare”, adaugă Gheorghiţă.

Potrivit datelor furnizate de GCS, un număr de 3.950 de români au aflat, de luni până marţi, că au COVID-19, iar alţi 106 au decedat ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gheorghiţă,
vaccinare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.