Germania: Italia trebuie să respecte programul de reforme

Postat la 26 februarie 2013 10 afişări

Italia trebuie să respecte programul de reforme iniţiat de premierul Mario Monti, au declarat, marţi, mai mulţi lideri importanţi de la Berlin, după ce algerile încheiate recent nu au format în Parlamentul de la Roma o majoritate politică suficient de puternică pentru a asigura o guvernare stabilă.

Alegerile încheiate luni au consemnat rezultate slabe pentru formaţiunea lui Monti, revenirea pe scena politică a fostului premier Silvio Berlusconi, dar şi ascensiunea unei formaţiuni conduse de fostul actor de comedie Beppe Grillo.

Camera Deputaţilor este controlată de o coaliţie de stânga, condusă de Pier Luigi Bersani. Aceasta a obţinut cele mai multe voturi pentru ambele camere ale Parlamentului, dar a obţinut o majoritate de mandate doar în Camera Deputaţilor.

În Senat, în virtutea regulilor electorale diferite, dreapta este cea care a obţinut cele mai multe mandate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Germania,
Italia,
reforme
/actualitate/germania-italia-trebuie-sa-respecte-programul-de-reforme-10604880
10604880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.