Germania ia în calcul restricţii drastice de intrare în ţară pentru a opri răspândirea Covid

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 ianuarie 2021 348 afişări

Guvernul german discută despre reducerea spre zero a numărului de zboruri care ajung în ţarp, în încercarea de a preveni răspândirea noilor variante ale coronavirusului.

Germania ia în calcul restricţii drastice de intrare în ţară pentru a opri răspândirea Covid

Declaraţia aparţine ministrului de Interne Horst Seehofer pentru ziarul Bild.

Alte măsuri luate în considerare sunt închiderea frontierelor către regiunile în care noile tulpinile sunt mai răspândite.

Conform Bild, cancelarul Angela Merkel i-a cerut lui Seehofer să examineze modalităţile prin care se poate reduce rata de infectare cu noile tulpini.

„Riscul pe care îl prezintă aceste mutaţii ne cere să luăm în considerare chiar şi măsuri drastice", a spus Seehofer: „Acestea includ controale mai stricte la frontieră, în special la frontierele cu regiunile cu risc ridicat, dar şi o reducere a traficului aerian către Germania până la aproape zero, aşa cum face Israelul”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
zboruri,
restricţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.