George Soros susţine manifestaţiile împotriva Wall Street. Ce spune miliardarul despre cauza protestelor

Postat la 04 octombrie 2011 16 afişări

Bogatul investitor american George Soros a declarat luni că priveşte cu simpatie manifestaţiile împotriva Wall Street care, în opinia sa, au fost cauzate de "super-bonusurile" plătite de către bănci.

"Am simpatie faţă de opiniile lor", a declarat Soros într-o conferinţă de presă la ONU, răspunzând unei întrebări despre manifestanţii care au încercat să blocheze Podul Brooklyn la sfârşitul acestei săptămâni şi care au făcut apel la organizarea de noi manifestaţii miercuri, în cartierul financiar din New York. Soros, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a precizat că o proporţie importantă din furia exprimată de manifestanţii anticapitalişti şi ultraconservatorii din cadrul "tea party" vizează acţiunile băncilor. "Le înţeleg reacţia, sincer", a spus Soros, subliniind situaţia micilor întreprinderi, ale căror dobânzi la credite au crescut de la opt la 28 de procente, după criza din 2008.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
soros,
manifesatii,
wall street
/actualitate/george-soros-sustine-manifestatiile-impotriva-wall-street-ce-spune-miliardarul-despre-cauza-protestelor-8835889
8835889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.