General Motors revine după un an la publicitatea pe Facebook

Postat la 10 aprilie 2013 26 afişări

General Motors (GM) revine la publicitatea pe Facebook, în cadrul unei strategii de marketing pe aplicaţii mobile, la un an după ce anunţase că renunţă la promovarea pe cel mai mare serviciu de socializare online, provocând temeri că şi alte companii vor proceda la fel, transmite Bloomberg.

General Motors revine după un an la publicitatea pe Facebook

 Anunţurile publicitare ale GM pe aplicaţiile mobile şi site-ul Facebook vor promova automobilul subcompact Chevrolet Sonic, a anunţat grupul american.

Facebook a introdus noi instrumente şi servicii pentru atragerea utilizatorilor şi implicit a furnizorilor de publicitate.

Decizia GM din luna mai a anului trecut de a renunţa la publicitatea pe Facebook a provocat temeri investitorilor că şi alte companii mari vor proceda la fel. Revenirea General Motors scoate în evidenţă eforturile directorului general al Facebook, Mark Zuckerberg, de a atrage companiile să se promoveze pe serviciile mobile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/general-motors-revine-dupa-un-an-la-publicitatea-pe-facebook-10730874
10730874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.