Gazprom a invitat oficial Romania in South Stream

Postat la 19 februarie 2010 9 afişări

Gazprom a invitat oficial Romania in proiectul gazoductului South Stream si a propus autoritatilor romane sa colaboreze cu Romgaz Medias in domeniul explorarii si dezvoltarii de zacaminte de gaze in afara tarii, inclusiv in Federatia Rusa, a declarat, vineri, ministrul Economiei, Adriean Videanu.

"Vicepresedintele Gazprom Alexandr Medvedev mi-a inmanat invitatia sa participam la South Stream, pe care au dat-o si Transgaz. Vom analiza cu interes aceasta initiativa. Romania va analiza cu interes orice initiativa care contribuie la securitatea energetica a Romaniei si a UE. Suntem preocupati de initiativele care pot avea un impact pozitiv in plan regional. Am pus la dispozitia Gazprom toate datele solicitate, astfel incat partea rusa sa-si poata finaliza studiile", a declarat, vineri, ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, intr-o conferinta de presa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Gazprom,
Transgaz,
South Stream,
proiect,
Videanu,
gazoduct
/actualitate/gazprom-a-invitat-oficial-romania-in-south-stream-5563991
5563991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.