Garda Financiara si Vama nu se mai comaseaza cu ANAF, care va fi restructurata in teritoriu

Postat la 04 mai 2011 24 afişări

Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor nu vor mai fi comasate cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala, care va fi restructurata prin desfiintarea unor directii regionale si disponibilizari de personal, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

La inceputul lunii martie, un proiect de hotarare de Guvern arata ca Fiscul va fi reorganizat prin preluarea atributiilor Autoritatii Vamilor si Garzii Financiare si va functiona ca organ de specialitate al administratiei publice centrale. In urma restructurarii, numarul total de posturi trebuia sa scada cu aproape 5.000, la 29.100. "Proiectul de reorganizare a ANAF, aflat in procedura de avizare, nu mai cuprinde desfiintarea Garzii Financiare si a Vamii. Aceste doua institutii vor ramane in formula actuala. Guvernul a renuntat la idee, cel mai probabil pentru ca propunerea nu avea sustinerea intregii coalitii", au spus sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/garda-financiara-si-vama-nu-se-mai-comaseaza-cu-anaf-care-va-fi-restructurata-in-teritoriu-8228240
8228240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.