Gaddafi: Prietenul meu Nicolas Sarkozy este nebun. Sufera de o boala psihica

Postat la 16 martie 2011 11 afişări

"Asta spune anturajul sau. Colaboratorii sai afirma ca sufera de o boala psihica", a declarat Gaddafi, intr-un interviu care urmeaza sa fie difuzat de postul german RTL.

Liderul libian, contestat de o revolta populara, nu a precizat daca aceasta "boala" este legata de "secretul grav" la care s-a referit agentia oficiala libiana Jana, care a afirmat ca dezvaluirea acestuia va duce la inlaturarea de la putere a presedintelui francez. Parisul este foarte criticat, dupa ce a recunoscut Consiliul national de tranzitie, infiintat de opozitia din Libia, drept unic reprezentant legitim al poporului libian. In legatura cu violentele din tara sa, Kadhafi a afirmat ca "acest mic eveniment" s-a soldat "doar cu 150-200 de morti", jumatate in randul fortelor de securitate. Rebeliunea "va fi invinsa si totul va reveni la normal", a spus el, in timpul acestui interviu realizat intr-un cort din baza militara Bab al-Azizia de la Tripoli, potrivit RTL. Kadhafi a apreciat de asemenea ca sunt nejustificate criticile la adresa sa in Statele Unite si Europa. "Dar ce am facut ca sa le dezamagesc ? Nu am niciun post oficial si deci nu pot fi criticat. Este criticata regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pentru politica sa ?", a intrebat el.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Gaddafi,
Sarkozy,
interviu
/actualitate/gaddafi-prietenul-meu-nicolas-sarkozy-este-nebun-sufera-de-o-boala-psihica-8064923
8064923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.