Gabriela Firea s-ar pregăti să preia Ministerul Muncii, de la colegul de partid Marius Budăi. Replica ministrului Familiei

Postat la 07 februarie 2022 83 afişări

Gabriela Firea s-ar pregăti să preia Ministerul Muncii, de la colegul de partid Marius Budăi. Replica ministrului Familiei

Gabriela Firea se pregăteşte să preia Ministerul Muncii, după ce coaliţia de guvernare ar fi căzut de acord în privinţa înlocuirii ministrului Marius Budăi, relateaza, sâmbătă, B1tv.ro, citând surse politice. La scurt timp de la publicare, actualul ministru al Familiei a respins ceea ce numeşte dezinformare, spunând că îl susţine pe colegul social-democrat petru această funcţie.

O mutare importantă se pregăteşte pe scena politică, scria, sâmbătă, în jurul prânzului, jurnaliştii B1tv.ro, care citează mai multe surse politice: Gabriela Firea, ministrul Familiei, ar urma să preia şefia Ministerului Muncii, deşi Guvernul a dat iniţial asigurări că Marius Budăi nu va fi schimbat din funcţie.

Liberalii, nemulţumiţi de Marius Budăi

Potrivit surselor citate, fostul primar general al Capitalei ar avea deja susţinerea PSD pentru noua funcţie de Ministru al Muncii, fiind informaţi în acest sens şi partenerii de Coaliţie.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
munca,
minister

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.