Gabriela Firea este pe primul loc al listei de candidaţi PSD pentru Senat din Capitală. Pe locul doi este Streinu-Cercel

Postat la 21 octombrie 2020 77 afişări

Gabriela Firea este pe primul loc al listei de candidaţi PSD pentru Senat din Capitală. Pe locul doi este Streinu-Cercel

Gabriela Firea ocupă primul loc al listei de candidaţi PSD pentru Senat din Capitală, pe locul următor fiind Adrian Streinu-Cercel. La Camera Deputaţilor, primele două locuri sunt ocupate de Alexandru Rafila şi Daniel Tudorache.

Potrivit listei de candidaţi a PSD pentru Senat din Capitală, primele locuri sunt ocupate de Gabriela Firea, Adrian Streinu Cercel, Gabriel Mutu, Daniel-Cătălin Zamfir, Alexandru-Hazem Kansou, Florian-Daniel Geantă, Adriana-Larisa Antipa, Mihail-Bogdan Hliza, Mirona Tudor, Ionela Marinescu.

La Camera Deputaţilor, pe primele locuri sunt Alexandru Rafila, Daniel Tudorache, Adriana-Diana Tuşa, Daniel Florea, Nicoleta-Matilda Goleac, Rodica Nassar, Carmen-Ileana Mihălcescu, Dan-Cristian Popescu, Oana-Consuela Florea şi Petre-Florin Manole.

Anunţul privind candidatura pe listele PSD a directorului Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Adrian Streinu Cercel, a fost făcut duminică de Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. Acesta a explicat că prima poziţie pe lista pentru Senat va fi ocupată de Gabriela Firea, care este preşedinta organizaţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
lista,
senat,
candidati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.