Furtuna si vijelii in toata tara, de luni seara pana miercuri dimineata

Postat la 11 iulie 2011 6 afişări

Descarcari electrice, vijelii, averse torentiale, grindina in toata tara sunt elementele celei mai noi avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru intervalul 11 iulie, ora 18 - 13 iulie, ora 6.

In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua incepand din vestul tarii si va cuprinde treptat toate regiunile. Vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua trecator aspect de vijelie, averse izolat torentiale si caderi de grindina.

Din punct de vedere hidrologic, nu se prevad evenimente deosebite. Institutul National de Hidrologie a comunicat in prognoza pentru perioada 11-12 iulie ca nivelurile pe rauri la statiile hidrometrice se vor situa sub cotele de atentie, debitul la intrarea in tara (sectiunea Bazias) va fi stationar (3.900 mc/s), iar in aval de Portile de Fier, debitele vor fi in scadere pe sectoarele Gruia-Tr. Magurele si Braila-Tulcea si in crestere pe sectorul Zimnicea-Vadu Oii.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/furtuna-si-vijelii-in-toata-tara-de-luni-seara-pana-miercuri-dimineata-8482144
8482144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.