Furnizorii Apple scad şi ei pe bursă după informaţiile privind vânzările slabe ale iPhone 5

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 16 ianuarie 2013 17 afişări

Acţiunile furnizorilor de componente pentru smartphone-ul iPhone 5 au scăzut pe bursă după ce pe piaţă au apărut informaţii că Apple a redus la jumătate comenzile pe fondul vânzărilor slabe, scrie Bloomberg.

Acţiunile furnizorilor de componente pentru smartphone-ul iPhone 5 au scăzut pe bursă după ce pe piaţă au apărut informaţii că Apple a redus la jumătate comenzile pe fondul vânzărilor slabe, scrie Bloomberg. Spre exemplu, acţiunile Sharp - companie care produce ecranele pentru iPhone 5, au scăzut cu 2,7% la Tokio. Samsung, companie care are propria linie de telefoane, dar este şi un furnizor pentru Apple, a scăzut de asemenea cu aproape 3% pe bursa din Seul. Producătorul de difuzoare AAC Technologies Holdings Inc. a scăzut de asemenea cu 2,8% pe bursa din Hong Kong.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
furnizori,
Apple,
bursă,
vânzări,
iPhone 5
/actualitate/furnizorii-apple-scad-si-ei-pe-bursa-dupa-informatiile-privind-vanzarile-slabe-ale-iphone-5-10476194
10476194
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.