Funeriu: Studentii trebuie sa mearga la cursuri obligatoriu intrucat sunt in invatamant la zi

Postat la 10 martie 2011 19 afişări

Studentii trebuie sa mearga obligatoriu la cursuri, intrucat ei sunt in invatamant cu frecventa si astfel pot evalua si calitatea cursurilor predate, a spus ministrul Educatiei.

Ministrul Educatiei a facut mai multe precizari in legatura cu unele dintre nemultumirile care i-au scos pe studenti in strada. In legatura cu obligativitatea prezentei la cursuri, ministrul a spus ca aceasta masura este fireasca in conditiile in care ei sunt la invatamantul cu frecventa. "De multe ori studentii sunt nemultumiti de calitatea cursurilor predate. Ei nu pot evalua un curs atat timp cat nu sunt prezenti la el. Legea Educatiei prevede prezenta obligatorie in invatamantul cu frecventa", a pus ministrul. In legatura cu reprezentativitatea de pana la 25% a studentilor la alegerea rectorului, ministrul Educatiei a spus ca aceasta depinde si de modul in care este ales rectorul dar si de autonomia universitara.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
studenti,
cursuri,
funeriu
/actualitate/funeriu-studentii-trebuie-sa-mearga-la-cursuri-obligatoriu-intrucat-sunt-in-invatamant-la-zi-8050912
8050912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.