Funeriu: Pentru prima data diploma de bacalaureat are o valoare. Rezultatele si comportamentele sunt oglinda societatii

Postat la 04 iulie 2011 6 afişări

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat ca Romania este la rascruce iar rezultatele si comportamentele de la bacalaureat sunt oglinda societatii, precizand ca natiunea trebuie sa aleaga daca va merge pe mana celor onesti sau pe smecherii.

In prima declaratie de presa facuta dupa anuntarea rezultatelor la examenul de bacalaureat inaintea contestatiilor, ministrul Daniel Funeriu a inceput prin a-i felicita pe cei 90.765 de elevi care au promovat, dar si pe parintii, profesorii si invatatorii lor. De asemenea, Daniel Funeriu i-a felicitat pe cei 65 de elevi care au luat nota 10 la bacalaureat, precizand ca acestia vor fi premiati de Ministerul Educatiei in cadrul unei ceremonii. Ministrul Educatiei a mai spus ca pentru prima data societatea stie ca diploma de bacalaureat are o valoare castigata prin munca.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
bacalaureat,
funeriu,
rezultate
/actualitate/funeriu-pentru-prima-data-diploma-de-bacalaureat-are-o-valoare-rezultatele-si-comportamentele-sunt-oglinda-societatii-8436012
8436012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.