Fraţii Mararu, în detenţie pentru alte 30 de zile. Tribunalul a prelungit măsura arestării

Postat la 08 martie 2013 47 afişări

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu, acuzaţi că l-au plătit pe Vitalie Proca să îl omoare pe Dumitru "Puiu" Mironescu, rămân în detenţie alte 30 de zile, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, vineri, cererea de prelungire a arestării preventive a acestora, formulată de procurorii DIICOT.

Fraţii Mararu, în detenţie pentru alte 30 de zile. Tribunalul a prelungit măsura arestării

 Tribunalul Bucureşti a dezbătut, vineri, propunerea de prelungire a arestării preventive în cazul fraţilor Bogdan şi Răzvan Mararu, iar în final a admis cererea anchetatorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Decizia de vineri nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs, caz ce se va judeca la Curtea de Apel Bucureşti.

Bogdan şi Răzvan Mararu au fost arestaţi preventiv în 13 februarie, în urma unei hotărâri a Tribunalului Bucureşti, la propunerea procurorilor. Decizia a fost atacată cu recurs, acesta fiind respins, în 5 martie, de Curtea de Apel Bucureşti.

Cei doi sunt acuzaţi că, în toamna anului trecut, l-au pus pe Vitalie Proca să-l ucidă pe Ioan Dumitru Mironescu, pentru a se răzbuna. Aceştia i-au dat lui Proca un autoturism marca Audi A6, folosit la comiterea faptei, i-au plătit o sumă de bani şi i-au oferit elementele necesare pentru identificarea lui Puiu Mironescu, ţinând permanent legătura cu acesta, prin intermediari, înainte şi după comiterea faptei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fratii-mararu-in-detentie-pentru-alte-30-de-zile-tribunalul-a-prelungit-masura-arestarii-10655646
10655646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.