Franta sustine ca majoritatea tarilor UE se opun aderarii Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen

Postat la 14 septembrie 2010 13 afişări

Franta sustine ca majoritatea tarilor Uniunii Europene se opun admiterii Romaniei si Bulgariei in zona Schengen inainte de ridicarea mecanismului de monitorizare, dupa ce ministrii de Externe ai tarilor membre au recomandat luni prelungirea monitorizarii, relateaza site-ul EurActiv.com.

"Nu este doar opinia Frantei. Eu cred ca legatura implicita facuta de toate guvernele (statelor Uniunii) este ca, din moment ce conditiile cerute de mecanismul de control nu sunt total indeplinite, nu sunt fezabile multe lucruri, inclusiv asigurarea (de catre cele doua tari a) controlului la frontierele externe ale Uniunii. Nimeni nu s-a opus acestui punct de vedere", a declarat secretarul francez de stat pentru Afaceri Europene, Pierre Lellouche.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Franta,
Romania,
UE,
spatiul Schengen
/actualitate/franta-sustine-ca-majoritatea-tarilor-ue-se-opun-aderarii-romaniei-si-bulgariei-la-spatiul-schengen-7229455
7229455
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.