Franks: Statul va vinde lunile viitoare pachete semnificative la Hidroelectrica si Nuclearelectrica

Postat la 09 mai 2011 11 afişări

Autoritatile romane vor demara in urmatoarele luni vanzarea unor pachete semnificative in companii energetice de stat precum Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Romgaz, Trangaz, dar si altele, a declarat luni seful misiunii FMI, Jeffrey Franks.

Autoritatile romane vor demara in urmatoarele luni vanzarea unor pachete semnificative in companii energetice de stat precum Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Romgaz, Trangaz, dar si altele, a declarat luni seful misiunii FMI, Jeffrey Franks. "Ne concentram in mod deosebit pe sectorul energetic si transporturi care sunt esentiale pentru cresterea economica. In lunile care vor urma autoritatile vor demara vanzarea unor pachete semnificative in companii energetice de stat: Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Romgaz, Trangaz si altele", a spus Franks. Guvernul a vorbit, in toamna anului trecut, de o eventuala listare a Nuclearelectrica, dar ulterior subiectul a fost abandonat, intrucat intentia declarata a autoritatilor era de a crea doua mari companii energetice, Electra si Hidroenergetica, prin fuziunea mai multor societati energetice detinute de stat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/franks-statul-va-vinde-lunile-viitoare-pachete-semnificative-la-hidroelectrica-si-nuclearelectrica-8251669
8251669
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.