Franks: FMI nu a impus nicio reducere a concediului pentru mame, drept conditie pentru finantare

Postat la 10 decembrie 2010 16 afişări

FMI nu a impus nicio reducere a concediului de crestere a copilului drept conditie pentru finantare, ci decizia a apartinut Guvernului, fortat sa ia masuri dificile cu privire la venituri si sa faca reduceri drastice de cheltuieli, sustine Jeffrey Franks, intr-o scrisoare trimisa asociatiilor de mame.

Documentul trimis, joi, de seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, reprezinta un raspuns la o scrisoarea din 3 decembrie semnata de Asociatia M.A.M.E., Asociatia Mame pentru Mame, Asociatia TATA, La Leche League Romania, Asociatia pentru Nasterea Naturala si Alaptare, Asociatia pentru Comunicare Non-violenta, precum si de comunitatile online miresici.ro, despre copii.com, babycafe.ro si feminism-romania.ro.

In scrisoarea din 3 decembrie, reprezentantii societatii civile au facut un apel la FMI de reconsiderare a pozitiei cu privire la relatia dintre misiunea FMI in Romania si masurile vehiculate, la acel moment, de Guvernul roman, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Asociatiei M.A.M.E.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/franks-fmi-nu-a-impus-nicio-reducere-a-concediului-pentru-mame-drept-conditie-pentru-finantare-7801242
7801242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.