Franks: Este bine că nu ne-am întâlnit cu Băsescu; asta înseamnă că nu au fost probleme

Postat la 04 august 2010 49 afişări

Delegaţia FMI nu s-a întâlnit în timpul misiunii de evaluare cu preşedintele Traian Băsescu întrucât nu au fost modificări majore în acord sau probleme care să fie discutate cu şeful statului, a afirmat şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks.

"În această vizită nu ne-am întâlnit. De fapt, este bine faptul că nu ne-am întâlnit pentru că acest lucru înseamnă că nu au fost mari probleme, pe care să le discutăm. Cred că este o veste bună că preşedintele nu a solicitat o întâlnire cu noi. Acest lucru s-a datorat faptului că nu au fost modificări majore în program", a spus Franks pentru MEDIAFAX.

Pe parcursul vizitei misunii de evaluare a acordului, Franks s-a întâlnit cu mai mulţi miniştri şi cu premierul Emil Boc, dar şi cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, bancheri, oameni de afaceri şi reprezentanţi ai patronatelor şi sindicatelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
vizita,
delegatie,
intalnire,
Basescu
/actualitate/franks-este-bine-ca-nu-ne-am-intalnit-cu-basescu-asta-inseamna-ca-nu-au-fost-probleme-6770047
6770047
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.