Franks: Aplicarea noilor reglementari la creditele vechi ar putea avea efecte negative pentru Romania

Postat la 26 octombrie 2010 6 afişări

Oficialii FMI sunt ingrijorati in privinta aplicarii directivei Comisiei Europene privind creditele populatiei si la contractele aflate in derulare, intrucat ar putea duce la aparitia unor "efecte negative pentru Romania", si au cerut reprezentantilor ANPC sa gaseasca o solutie.

"Suntem ingrijorati de aplicarea retroactiva a prevederilor Directivei Europene (48/CE/2008 - n.r.). Am cerut sa se gandeasca aplicarea numai pentru contractele noi, intrucat la utilizarea pentru vechile contracte exista riscuri pentru economie si efecte negative pentru Romania. Suntem optimisti ca vom gasi o solutie. Presedintele ANPC a inteles problema si a aratat ca va continua sa poarte discutii cu Guvernul si Parlamentul", a spus seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, dupa o intalnire la sediul ANPC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMI,
Franks,
Romania,
ANPC
/actualitate/franks-aplicarea-noilor-reglementari-la-creditele-vechi-ar-putea-avea-efecte-negative-pentru-romania-7568237
7568237
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.