Franks: Am discutat cu presedintele Basescu despre TVA si neimpozitarea pensiilor, cred ca va lua masuri

Postat la 22 octombrie 2010 8 afişări

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a declarat ca a discutat cu presedintele Basescu despre problema votului din Parlament prin care a fost redusa TVA la alimentele de baza, iar pensiile sub 2000 lei vor fi neimpozitate, aratand ca seful statului a lasat sa se inteleaga ca va lua masuri.

Am discutat aceasta problema cu presedintele Basescu si cred ca va lua masuri in aceasta privinta", a spus Franks dupa o intalnire cu mai multi reprezentanti ai patronatelor.Intrebat cand a avut loc aceasta discutie, Franks a precizat ca in urma cu doua zile.

Surse guvernamentale au declarat joi pentru MEDIAFAX ca premierul Emil Boc i-a asigurat pe reprezentantii FMI ca situatia generata de proiectele adoptate de catre deputati, privind TVA de 5% pentru alimente si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei, va fi rezolvata rapid, au declarat agentiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Basescu,
TVA,
pensii
/actualitate/franks-am-discutat-cu-presedintele-basescu-despre-tva-si-neimpozitarea-pensiilor-cred-ca-va-lua-masuri-7531816
7531816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.