Francezii vor sa angajeze romani. Vezi in ce conditii poti lucra in Franta

Postat la 20 mai 2011 55 afişări

Chiar daca Franta nu a ridicat total restrictiile pe care le-a impus romanilor si bulgarilor pe piata muncii, angajatorii francezi sunt dispusi sa faca rost de toate actele necesare pentru a angaja lucratori romani. Asa ca daca esti francofon si vrei un contract pe durata determinata sau permanent la Paris, ai de ales dintre sute de posturi pe care angajatorii francezi le propun romanilor.

Potrivit site-ului franco-jobs.com, francezii cauta romani pe care sa-i angajeze in constructii, agricultura, in industria agroalimentara, dar si medici si asistente medicale.

De exemplu, daca ai o experienta cuprinsa intre 1 si 5 ani in constructii, iti poti gasi job in acest domeniu in firmele de profil din Franta.

Poti aplica AICI!

Tot in constructii, francezii angajeaza sarpantieri, care sa se ocupe de montarea sarpantelor metalice pe santier.

Solicitantii trebuie sa aiba o experienta de minimum cinci ani in domeniu, precum si cunostinte in citirea planurilor de constructive. Experienta intr-o pozitie similara in strainatate prezinta un avantaj.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Francezi,
angajari,
angajari,
/actualitate/francezii-vor-sa-angajeze-romani-vezi-in-ce-conditii-poti-lucra-in-franta-8276235
8276235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.