Francezi, preocupaţi de deschiderea pieţei pentru companiile române şi bulgare

Postat la 29 decembrie 2011 15 afişări

Principala federaţie patronală franceză din sectorul rutier şi-a exprimat îngrijorarea joi faţă de deschiderea pieţei franceze a transportului de mărfuri pentru întreprinderile române şi bulgare de la 1 ianuarie, în conformitate cu dreptul european.

Începând de anul viitor, transportatorii rutieri români şi bulgari vor putea transporta mărfuri dintr-un punct în altul pe teritoriul francez, aşa cum este cazul din 2010 pentru alte companii europene, ceea ce se numeşte cabotaj.

Ei vor fi autorizaţi, după un traseu internaţional cu destinaţia Franţa, să efectueze maximum trei operaţiuni de cabotaj, într-un termen de maximum şapte zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Francezi,
preocupaţi,
deschiderea
/actualitate/francezi-preocupati-de-deschiderea-pietei-pentru-companiile-romane-si-bulgare-9109798
9109798
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.