François Hollande a discutat la telefon cu omologul său libanez despre impactul situaţiei din Siria

Postat la 02 aprilie 2013 16 afişări

Preşedintele francez François Hollande a discutat la telefon, luni, cu preşedintele libanez, Michel Sleiman, pe care l-a reasigurat cu privire la sprijinul Franţei pentru prevenirea efectelor asupra ţării sale ale situaţiei din Siria, potrivit unui comunicat al preşedinţiei.

François Hollande a discutat la telefon cu omologul său libanez despre impactul situaţiei din Siria

 "În timp ce Libanul este supus consecinţelor crizei din Siria, îndeosebi prezenţa unui număr mare de refugiaţi din Siria, preşedintele Republicii a subliniat urgenţa mobilizării comunităţii internaţionale pentru a ajuta Libanul să facă faţă acestui aflux", a declarat preşedinţia franceză.

Hollande l-a asigurat pe omologul său libanez că Franţa este "alături de Liban în apărarea continuităţii instituţilor, independenţei, intergrităţii şi stabilităţii ţării", reafirmându-i "susţinerea în politica pe care a promovat-o pentru a feri Libanul de consecinţele crizei siriene."

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fran-ois-hollande-a-discutat-la-telefon-cu-omologul-sau-libanez-despre-impactul-situatiei-din-siria-10706188
10706188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.