Fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar, audiat la DIICOT în cazul senatorului Cezar Măgureanu

Postat la 27 iulie 2012 12 afişări

Fostul şef al Fiscului, Sorin Blejnar, a fost audiat, vineri, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în cazul senatorului Cezar Măgureanu, acuzat oficial în urmă cu o zi pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat.

Fostul şef al SAutorităţii Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar, a confirmat faptul că fiica senatorului, Raluca Găzdac, a fost în audienţă la el, la ANAF, precizând presei că oricine solicita audienţă era primit. Blejnar a susţinut că nu a intervenit în niciunul dintre controalele făcute la firmele familiei fiicei senatorului. DIICOT arată - în referatul cu propunere de arestare preventivă a 39 de persoane implicate într-o amplă reţea de evaziune fiscală - cum senatorul Cezar Măguranu îşi liniştea mereu fiica în legătură cu controalele dese la firmele ginerelui său, spunând că va discuta despre acestea cu fostul şef al ANAF, Sorin Blejnar, dar şi cu un ministru, probabil, Gheorghe Ialomiţianu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
referendum,
alegeri,
presa,
comentarii
/actualitate/fostul-sef-al-fiscului-sorin-blejnar-audiat-la-diicot-in-cazul-senatorului-cezar-magureanu-9906151
9906151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.